About Me

My photo
never take someone's feeling as a joke ,you will never know how much it fucking hurts ..

Blog Archive

Saturday, May 21, 2011


love to see this ,and hana tajima seriusly ,lawaaa <3
takziah buat semua keluarga magsa korban tanah runtuh ,16 orang terkorban :(

semoga mereka di tempatkan tempat org org yg beriman ,

al fatihah .....

21/5/2011 ,wangsa walk ,foodcourt ,

semalam saya nmpak awak ,goshh ! ,seriusly tak sgke boleh nmpak awak ,mira yg nmpak dulu then diaa bgtahu sayaa ,Ya Allah ! ,serius saya rindu awakk ,

saya tau kita berbeza sgt ,tapi saya tak tahu kenape ,saya tak boleh nak lupe awak ,sekarang awak dah pergi belajar ,tapi sekarang awak tgah cuti ,lame dah kite xlepak sama kan ? ,saya rindu masa kite lepak ,awak crite semua pasal awak ,kite bergurau semua ,kongsi masalah ,saya ingat lagi mase kita firts time lepak sama ,masa tuhh serius saya ingat kite akn byk diam ,tapi takk ,kite trus rapat ,

balik jea dari wangsa walk semalam ,saya trus tringat semuaa kenangan kitaa ,rindu nyerr ,balik tuh saya menangis ,haha ,betape cengengnyer saya nie ,dah laa kilat semua ade ,lagi lahh saya sedih ,mcm tau tau jea saya seddih trus hujan lebat kan kan ? ,

sayaaa ingat lagi ,muka awak mase tuh ,mesti awak tak cam saya kan ? ,sebab saya dah bertudung kan ? ,tapi saya perasan ,awak ade pndang pndang jugakk :') saya ingat lagi ape yg awak pernah bgtahu saya dulu ,saya akn ingat semua tuh :)

swear to God ,i miss you a lot ....

Friday, May 20, 2011

-________________________-

hrmm ,mane janji kau dlu ? ,aku tak marah cuma aku terkilan bila kau buat mcm tuh ,pernah tak kau fikir? ,mungkin aku kolot ,tapi aku tau ape yg aku buat ,aku cube buat yg terbaik ,pernah kau hargai? ,pernah kau fikir kenape aku buat mcm tuh ? ,

kau pergi lah dgn kau punyer life tuhh ,

semoga segale yg kau hajatkan tercapai ,

aku minta maaf jika kelakuan aku selama nie buat kau rasa aku nie menjengkelkan kau ,

aku malas nak fikir kan perkara nie ,tapi aku xboleh nak pendam ,maafkan aku jika aku luahkan dekat sini ,aku harap kau faham ,maafkan aku :'(

dear my blog ,thank for let me express my feeling here ,i know that xsepatutnyer aku luahkan perasaan aku dgn cara nie ,xpatut ,but ,itu jea yg termampu ,

,aku dah mula hilang rasa nak belajar ,aku perlukan mereka untuk bantu aku hadapi semua nie ,

maafkan aku ,tuh yg aku rasaa :')



sweet gilaaa <3

Thursday, May 19, 2011

hello semuaaa ,sawadikapp? ,muahaha ,tiba tiba =='

hee ,okayy ,hari tuhh kan ,aku balik sekolahh ,lepas tuhh kebetulan pulak aku sorang sebab putputt balik dgn ayahh diaa ,so sorang je lahh ,begini lahh nasib diriku yg malangg ,oh Tuhann ~ haha ,emosii kejapp ,okay okayy ,stop merapu ,so ,mase turun tuhh kebetulan pulak ade budakk niee ,turun sekali ,so kiteorang sembang lahh ,

budakk nie prmpuan sbnrnyaa ,tapi aku tak tau lahh dia nie tomboy or pengkid sebab aku pun keliru ,ade yg kate dia pengkid tapi klau org tnya aku ,aku ckp jea dia prmpuan :)

diaa yg mula sembang dgn aku ,so kiteorang sembangg ,and dia tiba tiba tnyaa

budak : dah ade pakwe?
aku : ade dahh ,hee *blushing
budak : ehh ,yekea? ,xpernah nmpak pun berdating .
aku : hee ,xdting lagi pun ,
budak : dah baru kea lame? ,dia pernah tak amek kesempatan kea nak pegang tgan ?
aku : baru jeaa ,err ,xpernah pun dating lagi ,tapi klau diaa cuba bagi jea pnampar teruss *superman better you jaga jaga ;d *
budak : wahh ,bagusnyerr ,ehh ,dduk jauhh xnak couple lain kea?
aku : wuiiii ,mintak simpang lahh ,xsuka lahh ,
budak : wahhh ,untung lahh siape dpat kau kan ,bagus bagus
aku : xdelahh ,mane ade untung ,hrmm ,xtau lahh ,
budak : pernah ade pengalaman kena tipu tak ? ,mcm kena game kea ,org tuhh curang keaa ?
aku : hrmm ,tipulah kate xpernah ,byk kali dahh ,haha
budak : lepas tuh buat ape? ,blas dendam kea biar jea ?
aku : hrmm ,susahh soalan tuhh tapi biasa aku biar jea ,klau balas balik pun rase puas tuh kejap jea ,tapi ingt lah ,setiap kita buat mesti ade blsan dia kan ? ,buat ape blas balik ,klau kita balas balik pun kita yg kena balik nnti kan ? ,biar jea dia dpat blasan nnti ,
budak : wwaahh ,bagus bagus ,sebab tuh laa i suke you

lepas tuhh ,kiteorang berpecahh ,sebab aku ikut jalan lain nak balik rumahh ,and aku pun terfikir jugak ,,mesti kita klau nmpak pengkid or tomboy kita mesti tuduh dia mcm mcm ,tapi kita xtau sebab sbnar dia jadi mcm tuh kan kan ? ,aku rase mesti budak nie ade sebab dia jadi mcm niee ,hrmm ,ape ape lahh ,aku doa supaya dia sedar and dia berubah :)


pasal yg bals balas balik tuhh ,aku mmg tak sukaa ,aku biar jeaa ,wlaupun sakit hati ,lagi lagi klau tahu sndri ,

so ,live your life and enjoy it <3

Wednesday, May 18, 2011

abangg gigi emassss !

yawww ,happy birthdayy wann ! ^^ masuk kali nie dah tige kali aku wish ==' haha ,sorry yeaa ,aku baru nak update padahal birthday kau 17/5 kan ? ,hari wesakk ! ,haha ,okay okayy ,tapi bagus lahh cuti boleh smbut kan kan ? ,so ,kiteorang semuaa busy mnyediakan pelbagai bahan untuk kau ,and kau bestt jeaa keluar pavi kan ? -,-' sikap yg terpujii ,hahaha ,

so ,lepas kumpulkan semuaa budak budakk kelas dkat court stwgsa tuhh ,tak semua pun ,yg dtg
budak perempuan : mun ,put ,mimi ,adilla ,kamalia ,fathin ,shuhada ismail
budak lelaki : baem ,shafiq daniel ,bob ,haziq *tapi xjoint* ,fareez ,yassin ,irfan ,fahmi ,nuar ,bob ,izzat mazlan ,kwn korang yg pkai baju merah tuhh ,

dan yg sewaktu dgnnyer ,tak ingat lahh ,sorry yeaa ,haha ,so ,pergi beli brg semuaa ,aku ,putput ,mun ,gerak pergi shopping ! ^^ beli kek dkat pistachiaous ,lepas tuh pergi giant and beli snacks bagaii ,betul betul shopping niee ,haha ,lepas tuhh gerak court and prepare semuaa ,budak budak semua dah kumpul ,tunggu si birthday boy pulak kan ,lamee betul birthday boy niee ,haha ,so dahh smpai ,semuaa dah adee ,kiteorang pun mula lahhh berpartii ! ^^


video

masaa nie wan baru nak potong kekkk ! ,kiteorang beli kek aiskrim vanilla ,sedapp woooo !

video

hahha ,kesiann wann ,lepas tiupp jea terus kenaa ,and air yg fahmi gune tuhh xtau lahh air apee ,nasib lahh wan yg kenaa ,fahmi jumpe botol and dlam botol tuh ade air ,but air tuhh bau mcm air kencinggggg ,euwwwww >.< kesiannyer wan ,tapi bukan selalu kann ?

video

haha ,dahh kena tepung baru dpat ptong kek kan ? ,tape tapee ,yg pntingg kau gembiraaa ,besar dahh abng kachakss kitaa niee ^^ mogaa gigi kau cepat buatt yeaa :)

so ,kiteorang mnghabiskan masaa mkn and berkemass ,haha ,we have so great time togetherr ,and kepada budak lainn ,jgn jeles yea klau tgok budak class kiteorang rpat gila gilaa ,haha ,biaselahh ,dah biasa bersama kann kan ? ,dahh mcm satu keluargaa <3

so ,next is azri ,baem and miaaa ,tunggu yeaa ,nnti giliran korang pulakk ^.~

panggilan misterii


cubaaa tekaaa ! ,siape baru call sayaa tadi ? ,ahahaha ,berzaman lahh kan nak tunggu ? , okay saya bgtahu teruss ,org yg call saya tadi ialahh ....

SHAMM YUSOFF ! ^^

hoho ,sayaa rindu budakk smbong niee ,baru skrg kau nak call aku kan ?terkejut aku tadi ,ingat siape lah kan rajen nak call aku ,ingat kan superman aku tuhh ,rupe rupenyer kau ,haha ,lajuu jea angkat tgok name kau ,ingat kan fone problem tuh keluar name kau ,sekali rupenyer betul ,kau sptutnyer dekat asrama kan ? ,mcm mana tahh kau boleh lepas daripada pnjara tuhh ? ,haha ,

tapii ,reti kau bgtahu awal awal kau ade sini ,dekat stwgsa pulokk tuhh ==' haishh ,terserlah kesombongan kau weyhhh ;d hee ,relax lahh ,guroo jeaa ,yelaa ,sejak sejak ade makwe niee mnyombong jea lahh kan ? ,tak pe tak pe aku faham kauu ,haha ,

sorry yeaa shamm ,picture kau aku xd lahh ,malehh nak amek dkat pesbuk tuhh ,heee ,hope kau sihat sntiasa weyhh ! ^^

see yaa <3

Monday, May 16, 2011

semalam pergi taman rama ramaa dgn my superduperpornstar ! <3


but sedihh ,xboleh tgok rama ramaa sebab hujann so boleh masuk tmpat cnderamataa je ,kiteroang bershopping jea lahh dekat sanaaa ,

hahaha ,amoii sesattt niee ,

cube teka niee ape? ,niee lilin lahhhh ,bentukk bungaa ,bau diaa wangi ,wlaupun dlam plastik still boleh bauu ouhh ,

hahah ,berangan jeaa ,konon budakk kecikk lahh ,comel takk ? tehee >.< poyo jea niee ,saje jeaaa ,

aku pun xtau ape budak dua org niee sedang cuba tunjukkan ..


ini rntai yg sayaa beli ,penyu ,comel gilaa >.< tuh saya belii ,geram tgok ,comel sgtt ,

sibuk memilihhh dgn miaaaa ,


before balikk ,kiteorangg pergi mkn kfc duluu ,muahahaah ,sedapppp ! ^^


enjoy keluar dgn koranggg ,lepas nie kite keluar lagi yeaaa ? ,pastikan next time kita lagii gila gilaa yeaaa ,hoho ^^

see yaaa !

Saturday, May 14, 2011

:)

heyy there ,so today aku nak cerita ape yg aku buat ,pagi pagi kena bgun awal pergi class fzik ,tapi aku bgun lmbt ,hee ,kesian putputt kena tunggu aku ,jnji pukul 7 pkul 7.20 baru aku bgun ,sorry yeaa ,kate jnji melayu ? ,hee ,sorry sorry , tapi kite tetap pergi jugak kan kelas? ,so ,dah bgun pun lmbt ,komfem komfem lahh masuk class lmbt ,so kiteorang msuk class dlam pkul 8.30 smthing lahh ,masuk masukk semuaa pndangg ,okayy muka tebal and trus dduk belakang :P

time class ,cikgu suruh hayati pdam papan putih ,then baim bagi pemadam pnsil dkat hayati ==' ,sengal betul ,so class habis around pukul 9.40 mcm tuh laa ,cikgu dahh pasrah dah tgok muka kiteorang semuaa laweh jea kan ,so dia lepaskan kiteorang ,so kiteorang pun berjalan lah kaki beramai ramai menuju kea IS atau lebih dikenali sbgai ILMU STUDIO ,ade class LK free ,haha ,dah kate free mmg rmai lahh pergi ,but before tuhh prgi mkn dkat ali maju dulu sbb dah lpar sgt niee ,hee ,and lagipun tunggu miaa ,

then ,dekat class belajar development ,yeahh ,saya berjaya buat and latihan dpat 19/20 , lagi satu jeaa cikgu -,-' ,haishh ,so xkisahh lahh ,kelas mmg padat lahh sebab most of budak klas kiteorang pergi ,haha ,so lepas habis class budak laki plan nak pergi mandi ,mia nak ikut but dia kena teman ibu pergi shopping ,so aku and putputt lepak mkn cndol ,haha ,cendol again? ,yeahh ! ^^

but ,kiteorang xlepak berduaa ,lepak dgn afyq syazani sekali ,senior sayaaa ,haha ,dia nak masuk matrix sudahh bahh ,byebyee mr.A ,haha ,and kiteorang chit chat ,gelak gelak ,and korang thanks kenakan aku dgn ICCU and tandas tuhh yeaa ==' suka gilaa ,tau lahh aku LAMPI sikit kan ? ,tak pe ,ade lori ade bas yeaa ,so semase tgahh menikmati cendol hujan turun dgn lebtnyerr ,kiteorang trperangkap lah dkat situu ,mmg tak ingat lah kann lame diaa ,but yg bestnyer baju aku xbasah tapi baju put and afyq basahh ,haha ,tuh namenyer blasan tauu :P

balikk around pkul 3 kott ,entahh ,balik terus tidur tapi kipas i rosak so rembat kipas mak i ,haha ,sorry yea mak ,panas lahh <3

follow your heart and you dream will come true ! ..


Friday, May 13, 2011

sesi menambah kalori di malam hari !

heyy ,so todayy nak update pasal tadii ,haha ,jumaat ,yeahh ,mmg hari yg ditunggu tunggu sebab esoknyer cuti ,haha ,and kebetulan pula kali nie mmber aku balik dari asramaa ,haha ,rindu dkat diaa ,opahhh <3

so tadi mlm kiteorang lepak samaa ,mmg gelak tak hengat lahh kan ,but before tuhh kiteorang order mcD delivery ,muahaha ,jgn jeles yeaa ;d sebab kiteorang mmg suka mkn mcD ,plus kbtulan pulak abg yg hntr tadi handsome ,haha ,ehh ,sorry ,saya dah ade superman ,hee ,winkwinkk ^^

so before mkn ,kiteorang berchit chat lahh kan ,dgn gelak nyerr semuaa ,tapi kesian syra tak dpat joint ,sorry lahh yeaa ,kami dah ketuk tapi xd yg nak bukak pintu pdhal dgr je suare awak tuhh dkat depan plus dah call tapi awak tak angkat pulakk ,haishh ,bukan rezeki awak lahh nmpknyerr ,so kiteorang teruskan lah plan kitorang mnambah kalori ! ,haha

but ,before tuhh ,nak mkn burger ,aku kate ,letak lahh cili ,and mira pun letakk ,hasil nyaaa ...

taddaaaaaa ! ==' errr ,sengal takk ? ,ipah laa niee ,errr ,ipah and opah is the same person yaa ,hahah ,idea nie camo from ipahh lahh ,and kiteorang dah gelakk gelakk dahh ,lepas nie kne guna ayat BM betul betul dgn diaa ,

so ,kiteorang share that burger bertiga ,sweet kan ? ,macehhh ,haha ,jgn lahh jeles yeaa? ;P




haha ,tuhh picture dorang masa mkn burgerr ,comel kan ? ,haha ,dorang mmg ,suke jeaa main mainn ,serius lame dah tak lepak same mcm niee ,entah biler lah kann ,FYI ,ipahh fom3 and aku dgn mira fom5 ,so kiteorang same same busy lahh kan ? ,thats why lah jarang nak lepak sama dahh ,

haha ,korangg ILY <3

Thursday, May 12, 2011


guyss ! ,listen to this ,jake coco cover lagu back to december by taylor swift ,bestt ouhhh ,byk lagi lagu yg dia buat cover ,suare dia bestt ! love it ,

dia punyer youtube channel

itu saje nak share dgn koranggg ,see yaa ! ^^

today is a fairytale


hello there ! ,so how are you today ? ,i hope everything will be fine ,JYEAHH ! ,im a little bit exciting today ,so thats why laa i speaking wlaupun i tahu BI i tunggang the langgang ,muahahaha ,just kidding okayy ,apehal tahh kau rase mcm tgah merosakkan bahase inggeris niee? =='

so tadi exam agame and it was so bestt -,-' exam paper 1 selame 2 jam ? ,whoahhh 0.O lame betul ,and kiteorang ade mase lebih untuk menuju alam mimpii ,yeahhh ! ^^ haha ,and tadi budak kelas 5D sungguh comel ,haha ,mase rehat ,nak turun ,most of us bwk bekal ,err ,xsmpai separuh laa ,tapi lebih sorang rmai lah kan ? ,muahahaa ,nak jugak niee ,so yg bwk bekal aku nmpak tadi haziq ,bob ,fareez and me ! ^^ mula mula mmg tak perasan ,tiba tiba azri tegur

azri : ehh ,kenape rmai yg bawak bekal niee?

aku mase tuhh terus toleh and azri also ternampak yg aku bwk bekal ,haha ,putputt also jeles with us yg bawak bekal ,bukan ape ,jimatt :) tapi sedih sikit lahh ,siape yg beli nasi lemak tadi dpat free udang ,im not so jeles with you puterii ,sebab saya tak mkn udang ! ;d hee ,

tadi after rehat ,teacher fairuz jage kelas kami ,sugguh best biler teacher jage wlaupun mule mule kene marah dgn teacher sebab kiteorang buat stupid mistake for english paper and kiteorang byk rugi markah sebab tuh jeaa :'(

but as we know ,teacher marah sekejap jeaa ,and before exam start dia suruh kiteorang snyap ,and berhenti berckp ,tapi disebabkan teacher nie comel dia sebut

"setop talking " ^^

teacher it supposed to be stop lahh ,haha ,tapi kan dah kate teacher saye comel ,kan kan ? ,hee ,and and ade lagi ,when kiteorang tgahh sibuk jwb exam dia tulis kat whiteboard ,

ISLAM EDUCATION

but in jawi lahh sebab kiteorang tgah exam pndidikan islam ,haha ,teacher pengaruh usop wilchaa niee XD

okay stop about exam ,now masuk cerita lainn ,mia belikan kami ,iaitu puteri and me ofcourse lah sekali dia cincin ,sweet kan ? ,tapi cincin tuhh sgt lahh mnyerlah warnenyerr ==' but lawaa ,hang adoo ? ,nan hadooo ! ,hee ,muat pkai cincin tuhh but bila nak keluar amatlahh susahh wlaupun org yg pkai cincin tuhh jari dia kedingg ,tapi saya dgn puteri telah mndpat idea ,iaitu mnjadikan cincin tuhh sebagai buah rntaii ,tinggal nak beli tali jea nnti ,hee ,thanks to miaa again <3

bawah niee picture cincin tuhh but telah di edit oleh saya yg tak pro ,so ,sorry if gmbrnyer pun xlawooo :)

our story had a wonderful beginning ,hope this story we made won't end ! <3

so koranggg , ROARRR! <3

Monday, May 9, 2011

supermann !


6/5/2011 ,friday <3

superman : hanis ..ap kata klu kite coup ? ^.^

and i give you the answer in the next day right ? ,sorry yaa ,i kena fikir betul betul ,haha ,gelabah ayam kan ,mcm ape jeaa ,padahal you mintak couple jeaa rite ? ,and tadi you tnye i kan kan

superman : kenape hanis trime nak couple dgn eddie ?
aku : kite dah kenal berapa lame ? ,
kite rpat mcm mane ? ,
kite pernah ade perasaan yg mcm mane dulu ? ,
rnung rnung kan dan slamat beramal >.<

haha ,i know ,gelabah gile enn ? ,harap semuanyer okayy ,finally ,tergerak hati nak couple ,muahaha ,ayat mcm ape tahh ,so ,mmat nie lah yg pertama aku pernah tunjuk aku couple kan ? ,berbangga lah anda :) haha ,perlu =,='

bukan niat nak TUNJUK pakwe or what ,cume dgn dia aku rase aku akan bertahan lama ,mungkin ,siapa tahu kan ? ,


Saturday, May 7, 2011

love like woe

aku harap keputusan yg aku buat kali nie betul ,aku xnak semuanyer jadi sia sia ,aku harap aku berjaya kawal perasaan aku nie ,aku xnak jadi mcm dulu ,aku xnak semuanyer musnah dan lepas tuh kau pergi dari hidup aku ,

aku mintak maaf klau aku xdpat nak bagi kau ape yg kau nak ,aku bukan mcm orang lain yg prnah bersama kau sebelum nie ,aku harap kau faham ,mungkin cara aku lain ,mungkin kau xdpat terima ,tapi aku harap ,kau dgn aku kali nie kekal ,aku harap kau dpt terima cara aku ,

perkenalan yg bukan sekejap tapi dah hampir 3 tahun ,sejak 2009 lagi kite berkawan ,aku xnak semua nyer musnah mcm tuh jea ,aku syang kau ,yeaa ,aku tau kau pun tau tuh jugak kan ? ,aku harap sgt hubungan kite akan kekal ,

aku sayang kau <3


happy mother's day mum !


Thursday, May 5, 2011

a little bit of luahan hati ?


hrmm ,pernah tak korang rase sedih bila kwan yg korang rpat dulu skrg rpat dgn org lain ? ,itulah ape yg aku rase skrg ,wlaupun aku tau aku tak de hak nak halang dia rpat dgn siapa kan ,tapi entah ,mungkin aku sygkan dia ,hrmm ,tak pelah ,dia dah bahagia skrg ,

aku tau aku salah sebab buat kau mcm tuh ,biase lah setiap manusia buat silap kan ? ,tapi aku xnak jadikan tu alasan ,dulu aku akui ,mmg kite jea sntiase bersame ,tapi sejak peristiwa tuh ,kite dah mula renggang ,rehat pun kau dah dduk dgn org lain ,tak pelah ,itu hak kau ,skrg aku tgok kau selalu jea kluar dgn dorang semuaa ,

yea ,mungkin ade sikit jeles ,tak bukan ,sebenarnyer rindu ,dulu kite selalu jea hang same ,skrg ,hrmm ,xpernah langsung kan ? ,ade yg bertnye ,kite gaduh kea memandang kan aku pun rpat dgn org lain ,kau pun rpat dgn org lain skrg ,manusia berubah ,kite pun tahu tuh ?

tapi aku happy jugak sebab kita tak putus kawan wlaupun hampir hampir perkare tuh berlaku kan ? ,aku sygkan persahabatn kite ,kdg kdg bila dgn kau aku jadi macm kekok ,mungkin sebab dah lame tak lepak same kan ? ,tapi jgn risau ,aku xkan lupe persahabatan kite ,

mana mungkin aku nak lupa persahabatan yg dah lama kite jalinkan ,sejak kita sekolah rendah lagi kan ? ,aku rindu kite semuaaa ,mase rpat duluuu <3


yawww ,hawau youu ? ,bahase ape tahh aku gune niee -,-

sabtu niee bersamaan 7/5/2011 aku akn pergi ke sekolah dan berperang dgn soalan exam ,haishh ,dah lahh sejarah dulu ,hadoii ,mcm mane niee ? ,lepas nie mmg terikat lah kan ,terikat dgn buku buku semuaaa ,muaahahaa

okayy ,aku dah over ,maybe sebab tekanan yg semakin menekan dan mmbuatkan aku semakin tertekan lalu terpijak paku tekan =,= ,okay smpai situ tipuu ,hee ,saje gimik lebihh ,okayy ,sabtu nie sekolah dan exam bermula ,jgn main main ,prtgahan tahun niee ! ,ini seriuss ~ haha ,dah lah start dgn paper sejarah kan ? ,matii makk nyahhh ,

exam start 7/5 smpai lahh 24/5 lame kan ? ,biaselahh SPM kan ? ,okay ,dlam tempoh tuh maybe blog nie akan bersawang sikit ,sikit lahh ,haha ,

tuh jea nak update sebnarnyerr ,see yaaa <3

Tuesday, May 3, 2011


yeahhh ,hari tuhh ,keluar teman syra buat kad bas ,pasar seni again -,-' hoho ,relax lah ,teman dia buat kad then balik lah kan ,but kali nie tak balik terus ,muahahah ,syra dia balik terus lah ,tapi aku takk ,haha ,pergi mane? ,mehh nak cerite mehh .

balik dari pasar seni ,tibe tibe nak tgok movie pulakk ,haha ,then call mira ,ajak dia teman ,rupe rupenyer dia pun nak pergi wngsa walk ,dgn budak budak softball dia ,so alang alang tuhh ,joint lah sekali wlaupun ade rase malu malu kambing sikit kan .

sepatutnyer ade cikgu dia tapi cikgu dia lambat so gerak trus lahh kan ,smpai sana decide tgok cerite SERU sebab cerite lain byk yg 18 tahun ke atas ==' haha ,tak cukup umur lagi nieehh ,so tgok lahh rmai rmaii ,cerite dia lebih kurang mcm paranormal lahh ,konon ,sumpah xbest ,pning ouhh tgkk ,camera goyang goyangg ,mmg tak tahan nak muntahh lah kann ,terpaksa tidur sebab dah xtahan gila nak muntahh ,haishhh ,rugi betul -.-'

tapi kelakar gilaaa ,pakcik yg dduk belakang aku bolehh pulak gelak gelak smbil sembang enn ,yang budak budak niee boleh pulak jeritt ,nasib baik aku tak tercekik popcorn tuhh yeaaa -,-' habis movei trus gerak tandas ,dorang gerak pergi main bowling ,aku tak tahan trus call mira kate nak balik ,nasib tak muntah dlam teksi tuhh ,

esoknyerr ,iaitu selase tak pergi sekolah ,muahahah ,suka betul ,bukan ape ,rase nak muntah tuh still ade plus baju skolah tak kering lagi -,-' boleh terima kan alasan tuhh ? ,haha ,

sorry yea koranggg <3

heyy reades ,sorry sebab dah lama tak update blog nie yeaa ,antara reason yang akan diberi

1. intenet line tak dpat selamaa seminggu lebih lebihh -,-
2.pergi kem selama 2hari 1 malam
3. aura nak online tak terasaaa

so ,sorry yaaa ,selepas nie akan cube update seperti biase :)