About Me

My photo
never take someone's feeling as a joke ,you will never know how much it fucking hurts ..

Blog Archive

Wednesday, May 18, 2011

abangg gigi emassss !

yawww ,happy birthdayy wann ! ^^ masuk kali nie dah tige kali aku wish ==' haha ,sorry yeaa ,aku baru nak update padahal birthday kau 17/5 kan ? ,hari wesakk ! ,haha ,okay okayy ,tapi bagus lahh cuti boleh smbut kan kan ? ,so ,kiteorang semuaa busy mnyediakan pelbagai bahan untuk kau ,and kau bestt jeaa keluar pavi kan ? -,-' sikap yg terpujii ,hahaha ,

so ,lepas kumpulkan semuaa budak budakk kelas dkat court stwgsa tuhh ,tak semua pun ,yg dtg
budak perempuan : mun ,put ,mimi ,adilla ,kamalia ,fathin ,shuhada ismail
budak lelaki : baem ,shafiq daniel ,bob ,haziq *tapi xjoint* ,fareez ,yassin ,irfan ,fahmi ,nuar ,bob ,izzat mazlan ,kwn korang yg pkai baju merah tuhh ,

dan yg sewaktu dgnnyer ,tak ingat lahh ,sorry yeaa ,haha ,so ,pergi beli brg semuaa ,aku ,putput ,mun ,gerak pergi shopping ! ^^ beli kek dkat pistachiaous ,lepas tuh pergi giant and beli snacks bagaii ,betul betul shopping niee ,haha ,lepas tuhh gerak court and prepare semuaa ,budak budak semua dah kumpul ,tunggu si birthday boy pulak kan ,lamee betul birthday boy niee ,haha ,so dahh smpai ,semuaa dah adee ,kiteorang pun mula lahhh berpartii ! ^^


video

masaa nie wan baru nak potong kekkk ! ,kiteorang beli kek aiskrim vanilla ,sedapp woooo !

video

hahha ,kesiann wann ,lepas tiupp jea terus kenaa ,and air yg fahmi gune tuhh xtau lahh air apee ,nasib lahh wan yg kenaa ,fahmi jumpe botol and dlam botol tuh ade air ,but air tuhh bau mcm air kencinggggg ,euwwwww >.< kesiannyer wan ,tapi bukan selalu kann ?

video

haha ,dahh kena tepung baru dpat ptong kek kan ? ,tape tapee ,yg pntingg kau gembiraaa ,besar dahh abng kachakss kitaa niee ^^ mogaa gigi kau cepat buatt yeaa :)

so ,kiteorang mnghabiskan masaa mkn and berkemass ,haha ,we have so great time togetherr ,and kepada budak lainn ,jgn jeles yea klau tgok budak class kiteorang rpat gila gilaa ,haha ,biaselahh ,dah biasa bersama kann kan ? ,dahh mcm satu keluargaa <3

so ,next is azri ,baem and miaaa ,tunggu yeaa ,nnti giliran korang pulakk ^.~

2 comments: